whatsapp.svg

De werkplaats van Sterdome

Uw Mercedes-Benz verdient het allerbeste onderhoud. Wij onderhouden uw kostbare Mercedes tot in de puntjes en doen dat met originele onderdelen en een goed geoutilleerde werkplaats. Dat doen we uiteraard met vakkundige en bekwame monteurs, die allemaal een passie hebben voor dit prachtige merk. Onze ruime werkplaats is uitgerust met 4 bruggen en een ruim magazijn.

Onze receptionist zal u vooraf maar ook tijdens het onderhoud op de hoogte brengen van de te maken kosten. Wij werken transparant en verantwoorden op een inzichtelijke wijze alles op factuur waarbij alle door ons uitgevoerde reparaties en onderdelen worden gespecificeerd. Via onze onderhoudstool kunt u direct uw beurt inplannen.

main_article_image_1547803731.jpg

Schadeherstel

Wanneer er een schade wordt gereden komt dit altijd onverwacht, kost u veel tijd en soms ergernis. Het is dan fijn dat u kunt terugvallen op mensen die er verstand van hebben en u snel weer op weg helpen.

Wij kunnen indien gewenst uw schadeafhandeling volledig regelen en afhandelen. 

 

Alle originele onderdelen zijn door ons snel te leveren en staan garant voor Mercedes-Benz kwaliteit.

 

Werkplaats afspraak maken

U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken agenda. Wilt u een offerte; bel met Davy Helmers 0113-272323 of mail Davy@Sterdome.nl

Contact

Layer_81.png Scottweg 43
4462 GS, Goes
Layer_6.png 0113 - 272 323
Layer_71.png werkplaats@sterdome.nl

Openingstijden

Beschikbaar tot 18:00

Werkplaats afspraak maken

U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken agenda. Wilt u een offerte; bel met Davy Helmers 0113-272323 of mail Davy@Sterdome.nl

  • Gecertificeerd personeel

  • Ervaring sinds 1997

  • Tot 24 maanden MBSG Garantie

  • Originele Stardiagnose

  • Originele Mercedes-Benz onderdelen tegen scherpe tarieven

Morgen Internet - Light website