whatsapp.svg

Sterdome is Uw Mercedes-Benz Specialist voor Zeeland

Sterdome staat voor: klantvriendelijk, kwaliteit, innovatief en duurzaam. Sterdome heeft in korte tijd een uitstekende naam in Zeeland verworven. Wij timmeren sinds 2007 aan de 'Zeeuwse weg' en zijn een bekend gezicht op de Bevelanden en zelfs daarbuiten. U krijgt bij ons een gedegen advies op maat. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, schadeherstel, verkoop en leasing.

Kom eens kennis maken met ons prachtige bedrijf aan de Scottweg 43 te Goes. Als u kiest voor Sterdome, dan kiest u voor kwaliteit en voor uw portemonnee! Wij verkopen nieuwe personen- en lichte bedrijfswagens en 'sterren met status' occasions tegen scherpe prijzen. Kom eens langs! De koffie staat klaar!

main_article_image_1547805360.jpg

Grijskentekenregeling

Door het modificeren van (de daarvoor geschikte) ’personenwagens’ worden fiscaal en praktisch aantrekkelijke bedrijfswagens geproduceerd. Deze voertuigen worden, afhankelijk van het type, voorzien van een tussenwand, blinderingspanelen, vlakke laadvloer en zijwandafwerking. In sommige gevallen wordt een verhoogd dak gemonteerd.

Het design van (tussen) wanden, functionele afwerking van vloer in de laadruimte, de fraaie vormgeving van de (verhoogde) daken en het hoge afwerkings- niveau zijn kenmerken van de ‘Van’ uitvoeringen.

Ombouw grijs kenteken gecertificeerd
De door ons omgebouwde voertuigen voldoen aan alle fiscale eisen, die gesteld worden door de Belastingdienst, Douane en de RDW. Tevens beschikken wij over een eigen transportservice, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn. 

Een bestelauto die door de Belastingdienst wordt gezien als bestelauto, wordt ook wel grijs kenteken genoemd. Oorspronkelijk had deze auto een grijs kentekenbewijs, daar komt dus de naam vandaan. Het begrip grijs kenteken is dus alleen een administratieve naam voor bestelauto’s en vrachtwagens.

Als je de bestelauto zakelijk gebruikt, heb je verschillende belastingvoordelen. Zo betaald u geen BTW en BPM en geniet u van een laag wegenbelasting tarief. Gebruik je de bestelauto alleen privé? Dan gelden deze voordelen niet.

Een uitzondering hierop is als je mindervalide bent. Dan kun je in sommige gevallen wel gebruikmaken van belastingvoordelen.Wij staan voor u klaar.

Wij geven u graag vakkundig advies over onze aanvullende dienstverleningen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij staan voor u klaar.

Contact

Layer_81.png Scottweg 43
4462 GS, Goes
Layer_6.png 0113 - 272 323
Layer_71.png verkoop@sterdome.nl

Openingstijden

Beschikbaar tot 18:00


Wij staan voor u klaar.

Wij geven u graag vakkundig advies over onze aanvullende dienstverleningen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij staan voor u klaar.

Hoe mogen wij u helpen?

Morgen Internet - Light website