Services

Sterren met status is rijden op niveau

Financiering / Lease

Het sales team houdt zich dagelijks bezig met de in- en verkoop van auto’s. Koopt u een nieuwe auto dan profiteert u van dezelfde voorwaarden als bij de merkdealer.

Verzekering

MBSG Carmeleon autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren en denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van een schade? Wij regelen het voor u.

MBSG Mobiliteitspas

Een autoverzekering is verplicht, maar dekt lang niet alles.......

Bij de MBSG-dealers kunt u daarom uw gewone verzekering uitbreiden met bijvoorbeeld de MBSG-Mobiliteitspas (uitgebreide pechhulp). In geval van pech biedt deze mobiliteitsverzekering vervoer van uw auto naar een erkend garagebedrijf (in NL naar de MBSG-dealer ingeval van dichtbij of grote schade)  en, indien noodzakelijk, vervangend vervoer voor u.

Importservice

‘Sterdome import’ biedt haar klanten een scala aan mogelijkheden om een jonge auto te kunnen importeren tegen een aantrekkelijke prijs.

Garantie

Sterdome biedt zijn klanten de MBSG Cargarantie aan. Deze garantie biedt u een verzekerde aankoop waarbij verschillende looptijden te verzekeren zijn.

Leaseplan

Leaseplan is een partner van Sterdome en wij werken samen waar het gaat om nieuw te leasen auto's.

Directplanner

Wanneer u gebruik maakt van onze digitale onderhoudsplanner kunt u hierop aangeven hoe en wanneer u de auto laat onderhouden.

Aankoop keuring occasions

Koopt u een auto van een particulier of een ander autobedrijf, dan kunt u deze aankoop via ons d.m.v. een onafhankelijke aankoopkeuring laten beoordelen.

Grijskentekenregeling

Een bestelauto die door de Belastingdienst wordt gezien als bestelauto, wordt ook wel grijs kenteken genoemd. Oorspronkelijk had deze auto een grijs kentekenbewijs, daar komt dus de naam vandaan. 

Wist u dat wij ook bedrijfswagens hebben?

Een bedrijfswagen bij of via Sterdome kopen is een goed begin van een wellicht complex vervoersvraagstuk. Dankzij onze kennis en persoonlijke benadering kunt u rekenen op een objectief advies waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte, die geheel is toegespitst op uw mobiliteit binnen uw wensen en vervoersmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste keuze en de meest economische oplossing kan zijn.

Een van de mogelijkheden is om bedrijfsmatig de auto aan te schaften met alle voordelen van dien en dat u daarbij een duurzaam onderhoudscontract voor een bepaalde periode afspreekt. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfsauto te leasen. Sterdome biedt u meer dan een oplossing alleen. Wij begeleiden u in het proces van aanschaf tot onderhoud tot het moment waarop u de auto weer in wilt ruilen.

f

WHATSAPP ONS