Werkplaats

Sterren met status is rijden op niveau

Alarmnummer MBSG Buitenland:

Alarmnummer MBSG Nederland:

APK

De APK komt in beeld nadat de auto 4 jaar of ouder is.

Onderhoud & reparatie

Voor al het onderhoud bent u bij Sterdome aan het juiste adres.

Airco service

De airco is een onmisbaar apparaat in uw auto en zorgt binnen voor een aangenaam klimaat zowel in de zomer als in de winter.

Banden service

Met winterbanden heeft u meer grip op het wegdek bij slechtere weersomstandigheden. Bij een temperatuur van onder de 7 graden presteert de winterband al beter dan de zomerband. De structuur en de profilering van de band is anders en het rubber is zachter waardoor u een betere grip op het wegdek krijgt. Bovendien heeft u een aanzienlijk kortere remweg.

Alarm en voertuigvolgsystemen

Sterdome is een erkend en gecertificeerd inbouwstation van alarm en voertuigvolgsystemen. Sommige verzekeringsmaatschappijen verplichten u om een extra beveiliging aan te brengen op uw auto.

Lederinbouw

Veel auto(ver)kopers in het luxe segment waarderen de uitstraling, de duurzaamheid en het comfort van een lederen interieur.

Schadeherstel

Wanneer er een schade wordt gereden komt dit altijd onverwacht, kost u veel tijd en soms ergernis. Het is dan fijn dat u kunt terugvallen op mensen die er verstand van hebben en u snel weer op weg helpen.

Storingsdiagnose

Een auto is heel wat meer dan een carrosserie met vier wielen en een motor alleen. Allerlei elektronische systemen zorgen ervoor dat de auto schoon, veilig, slimmer en betrouwbaarder is.

Protechbehandeling

Wanneer u een auto bij ons koopt wordt deze gepoetst. Wij maken gebruik van een gerenommeerd poetsbedrijf die onze auto's de juiste cosmetische behandeling geeft.

Wist u dat wij ook bedrijfswagens hebben?

Een bedrijfswagen bij of via Sterdome kopen is een goed begin van een wellicht complex vervoersvraagstuk. Dankzij onze kennis en persoonlijke benadering kunt u rekenen op een objectief advies waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte, die geheel is toegespitst op uw mobiliteit binnen uw wensen en vervoersmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste keuze en de meest economische oplossing kan zijn.

Een van de mogelijkheden is om bedrijfsmatig de auto aan te schaften met alle voordelen van dien en dat u daarbij een duurzaam onderhoudscontract voor een bepaalde periode afspreekt. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfsauto te leasen. Sterdome biedt u meer dan een oplossing alleen. Wij begeleiden u in het proces van aanschaf tot onderhoud tot het moment waarop u de auto weer in wilt ruilen.

f

WHATSAPP ONS